A sikeres gimnáziumi felvételiért 2024

Kedves szülők és diákok, 4 hónapon keresztül tartó heti egy órás online tanfolyamot nyújtunk segítségül a gimnáziumi felvételire készülő 6-os és 8-os diákok számára matematikából és magyarból. Ezen hosszú távú közös munka alatt rendszerezzük a felvételihez szükséges tudásanyagot, ez az időtáv lehetőséget ad a nagyobb mennyiségű információ befogadására és elmélyítésére, valamint arra, hogy mindent átbeszéljünk a felvételivel kapcsolatban, hogy diákjaink felkészülten érkezzenek a nagy napra.

Hogy ne kelljen izgulni vajon jól sikerül-e a felkészülés…

Van egy biztos megoldás a számodra! Végezd el az online felkészítő tanfolyamunkat és garantáltan jó felvételit fogsz írni!

Programok

Tanfolyamainkat maximum 10 fős csoportokban indítjuk, hogy kellő figyelmet tudjunk fordítani diákjainkra.

A program tartalma

Kinek szól?

Ki vagyok én?

Egyetemi tanulmányaim befejezése (2001) óta foglalkozom matematika tanítással. 14 éven keresztül középiskolában tanítottam 9-12 évfolyamosokat, ez idő alatt több száz diákot készítettem fel az alapoktól indulva az érettségire.

Az iskolarendszerből kilépve, 8 éve magántanárként tevékenykedem. Továbbra is diákokat készítek fel matematika érettségire, viszont látásmódomat bővítettem az általános iskolás tananyag tanulmányozásával és oktatásával is.

A tavalyi évben alkottam meg több éves, a mérésre és értékelésre alapozott fejlesztés alapján a “Matek-ok” programot és alapítottam meg a tanodámat, hogy még több diáknak még színvonalasabban tudjam segíteni a felkészülését.

Több mint 20 éve készítek fel diákokat felvételire és érettségire.

Évről évre ugyanazokkal a problémákkal és elakadási pontokkal találkozom a diákjaimnál, amik megnehezítik nekik a tovább haladást és gátat szabnak a tananyag elsajátításában.

Rájöttem, ha ezeket a problémákat fel tudjuk oldani, ugrásszerűen megnő a teljesítmény. Fontos tehát, hogy megszüntessük az elakadási pontjainkat, mert ezáltal tudunk eljutni egy adott anyagrészben az alkalmazás szintjéig.

Árak

17 órás felkészítő tanfolyam és a felvételin nem érhet meglepetés!
Pont olyan feladatokat látsz majd, amit együtt begyakoroltunk és simán megy minden!

Egy összegben

A 17 óra ára

55 000 Ft

Részletfizetés

4 részletben

4 x 15 000 Ft

Hatodikos magyar

Hatodikos matek

Nyolcadikos magyar

Nyolcadikos matek

Kedvezmények

Aki 2 évfolyamra is előfizet, annak 10% kedvezményt,
aki mind a 3-ra, annak 20% kedvezményt biztosítunk!

Továbbá, aki most októberig előfizet valamelyik oktatásra,
az jövőre 10% kedvezménnyel tudja majd megvásárolni a következő évfolyam tanóráit.

Diákjaink mondták

Jelentkezés