Érettségi Expressz

Egy nap, amin minden a helyére kerül...

Hogy magabiztosabban mehess az érettségire…

Van egy megoldás a számodra! Jelentkezz az Érettségi Expressz online felkészítő tanfolyamra és garantáltan jobb érettségit fogsz írni!

Válaszd ki a számodra legértékesebb kurzust!

Expressz Érettségi

ALAP

5.000 Ft

Expressz Érettségi

PRO

7.500 Ft

Expressz Érettségi

PRÉMIUM

10.000 Ft

Az Expressz Érettségi tanfolyamunk április 27.-én, 9:00-kor kezdődik.

Kinek szól?

Ki vagyok én?

Egyetemi tanulmányaim befejezése (2001) óta foglalkozom matematika tanítással. 14 éven keresztül középiskolában tanítottam 9-12 évfolyamosokat, ez idő alatt több száz diákot készítettem fel az alapoktól indulva az érettségire.

Az iskolarendszerből kilépve, 8 éve magántanárként tevékenykedem. Továbbra is diákokat készítek fel matematika érettségire, viszont látásmódomat bővítettem az általános iskolás tananyag tanulmányozásával és oktatásával is.

A tavalyi évben alkottam meg több éves, a mérésre és értékelésre alapozott fejlesztés alapján a “Matek-ok” programot és alapítottam meg a tanodámat, hogy még több diáknak még színvonalasabban tudjam segíteni a felkészülését.

Több mint 20 éve készítek fel diákokat felvételire és érettségire.

Évről évre ugyanazokkal a problémákkal és elakadási pontokkal találkozom a diákjaimnál, amik megnehezítik nekik a tovább haladást és gátat szabnak a tananyag elsajátításában.

Rájöttem, ha ezeket a problémákat fel tudjuk oldani, ugrásszerűen megnő a teljesítmény. Fontos tehát, hogy megszüntessük az elakadási pontjainkat, mert ezáltal tudunk eljutni egy adott anyagrészben az alkalmazás szintjéig.

Diákjaink mondták

Egy kis bemelegítő agytorna...