Videótár

Videótárunk az elmúlt 10 év összes magyar nyelv illetve matematika felvételi feladatsorainak a megoldását tartalmazza. A videók készítésénél az elsődleges szempont nem a megoldások bemutatása volt, hanem az, hogy a feladatmegoldásokon keresztül tanítsunk.

Az elakadási pontokról szóló videósorozat célja pedig a középiskolai tanulmányok során leggyakrabban elkövetett hibák kiküszöbölése.

Magyar nyelv felvételi feladatok
6. évfolyam

Magyar nyelv felvételi feladatok
8. évfolyam

Matematika felvételi feladatok
6. évfolyam

Matematika felvételi feladatok
8. évfolyam

Elakadási pontok

Többéves matematika magánoktatásaim során azt tapasztaltam, a hozzám érkező diákok rendszeresen ugyanazokkal a problémákkal, elakadási pontokkal küzdenek, amik korlátozták őket egy-egy tananyag megfelelő szintű elsajátításában. Amennyiben ezeket az elakadási pontokat sikerrel feloldjuk, ugrásszerűen megnő a tanulók teljesítménye.

Ebben a több mint 3 órás videósorozatban a 4 éves középiskolás tananyag leggyakoribb elakadási pontjait oldjuk fel, a videók figyelmes megtekintése jelentős javulást okoz a tanulók teljesítményében. 

A videókhoz tartozik egy több mint 100 feladatból álló fejlesztő feladatsor, megoldással együtt, ami visszajelzést ad a tudásunkról.

Jelentkezés

Áraink:

Magyar nyelv felvételi feladatok 6. évfolyam: 25000 Ft

Magyar nyelv felvételi feladatok 8. évfolyam: 25000 Ft

Matematika felvételi feladatsor 6. évfolyam: 25000 Ft

Matematika felvételi feladatsor 8. évfolyam: 25000 Ft

Elakadási pontok: 25000 Ft

Kedvezmények:
2 videósorozat vásárlása esetén 10 % kedvezmény
3 videósorozat vásárlása esetén: 15 % kedvezmény

A felvételi feladatsorok videói 2024. január 20-ig lesznek elérhetőek.